ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ



ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας διανθίζει την καθημερινότητά σου με προτάσεις και δρώμενα, που σίγουρα θα κάνουν την ζωή σου πιο διασκεδαστική, ενώ είναι πιθανό να περάσεις όμορφα σε μια εκδρομή ή μια βραδινή έξοδο. Κατά τα άλλα βέβαια, αν θες πραγματικά να… πας μπροστά στην καριέρα σου, τότε θα πρέπει να θυσιάσεις ένα μέρος του ελεύθερου χρόνου σου, προετοιμάζοντας το έδαφος για τις επόμενες κινήσεις σου. Επιπλέον, η Σελήνη

στον Αιγόκερω σε παραπέμπει σε αναγκαστικές «ζυμώσεις», που θα έχουν ως συνέπεια να περιορίσεις τις φιλοδοξίες σου, εν ονόματι του ρεαλισμού.


ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι ή να φτιάξεις «τα χαρτιά σου» για μια υπόθεση, ίσως όμως και να επικεντρωθείς στις πνευματικές αναζητήσεις σου, με αφορμή μια «κόντρα» με φίλους/ες. Κατά τα άλλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους σου δίνει την δυνατότητα να αυξήσεις το εισόδημα σου και σου… ανοίγει την όρεξη για επιπλέον αγορές, ωστόσο μην βιαστείς, αφού αυτό που θέλεις μπορεί τελικά να σου χαριστεί από κάποιον/α άλλον/η Προσπάθησε επίσης να αποφύγεις σπατάλες που στοχεύουν στον εντυπωσιασμό των άλλων, μέσα από «επώνυμα» προϊόντα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας σε παροτρύνει να περάσεις καλά, μέσα από παρέες εξόδους και δρώμενα, που σε ευχαριστούν, ενώ καλείσαι να αναδείξεις ακόμη περισσότερο την γοητεία που ασκείς, με αισθητικές παρεμβάσεις και αγορές ρούχων ή αξεσουάρ. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω αυξάνει την αβεβαιότητα ως προς την πορεία των οικονομικών σου, εσύ όμως δεν έχεις παρά να βάλεις σε μια τάξη τα τρέχοντα ζητήματα, ξεμπερδεύοντας αρχικά με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Ίσως μάλιστα να επωφεληθείς από το «πάγωμα» μιας υπόθεσης, που σε είχε βάλει σε μπελάδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας σε αποσπά από τα δύσκολα, με ενδιαφέρουσες παρέες, παραλειπόμενα και κουτσομπολιά, ενώ ασκεί και την θετική επιρροή του στα θέματα υγείας που τυχόν σε απασχολούν. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη απέναντί σου, φέρνει διλήμματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, σε κάθε περίπτωση όμως μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, αφού όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους. Επιπλέον, οι απαιτήσεις ενός «δικού σου» ανθρώπου μπορεί να σε αποσυντονίσουν, αφού πάνω που καλύπτεις τις προηγούμενες, προκύπτουν οι… επόμενες!

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας σου γνωρίζει κόσμο και δεν έχεις παρά κάποια στιγμή να μπεις κι εσύ στο «παρεΐστικο» κλίμα που διαμορφώνεται και να… επωφεληθείς, τόσο σε προσωπικά ζητήματα, όσο και σε οικονομικά, αφού δεν θα λείψουν οι χάρες και τα κεράσματα. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να επικεντρωθείς σε διορθωτικές κινήσεις που θα περιορίσουν μια ενδεχόμενη «ζημιά» στα εργασιακά σου, ενώ είναι σκόπιμο να δώσεις έμφαση σε θέματα που αφορούν στην διατροφή και γενικότερα τον τρόπο ζωής σου, ώστε να μην σου βγει «ξινή» η διασκέδαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας τονίζει την γοητεία σου και σε βοηθά να κερδίσεις τους άλλους με την φυσική παρουσία σου, μην διστάσεις λοιπόν να συμμετάσχεις σε δρώμενα και εκδηλώσεις διεκδικώντας τον «τίτλο» ως «πρόσωπο της ημέρας»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω προσδίδει μια αστάθεια στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι από εκεί που πάνε όλα πρίμα μπορεί να σου… κοπεί η χαρά με εκατέρωθεν κριτικές, την ώρα που το ζητούμενο είναι η κατανόηση. Ίσως όμως χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε ένα προσφιλές σου πρόσωπο, που περνά δύσκολα.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας σου προσφέρει «ανάλαφρες» στιγμές στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις ένα όμορφο ταξίδι ή να «μπλεχτείς» με παρέες που θα σου αναπτερώσουν το ηθικό! Ενώ όμως έξω πας καλά, στα ζητήματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε πιέζει να πάρεις τις αποφάσεις σου και να ξεκαθαρίσεις –όσο είναι εφικτό- τα πράγματα, ιδιαίτερα αν προκύψει ένα περιουσιακό ζήτημα ή ένα δίλημμα σε σχέση με το ποιος θα κάνει τι. Ίσως όμως και «να την κάνεις» τελικά, βλέποντας ότι η συνεννόηση είναι σχεδόν αδύνατη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας ενισχύει τα οικονομικά σου, τόσο που σου δίνει την δυνατότητα να «κάνεις το κομμάτι σου» με ποικίλες αγορές. Ίσως μάλιστα να σου προκύψει και μια καθ’ όλα συμφέρουσα… προσωπική κατάσταση! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σου… κόψει λίγο την φόρα με καθυστερήσεις εκτός προγράμματος, ιδιαίτερα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Σε κάθε περίπτωση απαιτείται από πλευράς σου μεθοδικότητα και υπομονή, ενώ οφείλεις να προσέχεις και τις κινήσεις των άλλων. Επιπλέον, θα χρειαστεί να συμπληρώσεις τις γνώσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας φέρνει κοντά σου άτομα με τα οποία μπορείς τόσο να επικοινωνήσεις και να διασκεδάσεις, όσο και να συνεργαστείς. Ίσως μάλιστα η συνολική αποδοχή σου από τους άλλους να σου δώσει «φτερά»! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να «μαζευτείς» οικονομικά, ώστε τουλάχιστον να μην τρέχεις πίσω από τις εξελίξεις, που σε αυτόν τον τομέα μπορεί να είναι εκτός ελέγχου. Οφείλεις λοιπόν να αποφύγεις τα περιττά έξοδα, φροντίζοντας πρωτίστως για την κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να «παγώσει» κι ένα χρέος σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας διαμορφώνει πολύ πιο βατές συνθήκες στα εργασιακά σου και δεν έχεις παρά να... απολαύσεις την απαλλαγή σου από τα «ζόρια»! Ίσως μάλιστα να παρευρεθείς σε μια μάζωξη που θα βελτιώσει κατά πολύ τις δημόσιες σχέσεις σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει «στόχο» των κοσμικών δυνάμεων και σε καλεί να βρίσκεσαι σε εγρήγορση σε προσωπικά ζητήματα, όπου θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την λογική σου, ώστε να αντεπεξέλθεις σε συναισθηματικές αδυναμίες τόσο δικές σου, όσο και κάποιων άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας συμβάλλει στο να περάσεις όμορφα με καλή παρέα, ενώ και τα οικονομικά σου ενισχύονται είτε σε χρήμα, είτε σε είδος, αφού έτσι κι αλλιώς είναι πιθανό να αποκτήσεις πράγματα που σου αρέσουν. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω «απαιτεί» να κάνεις συντήρηση δυνάμεων, μένοντας ίσως για λίγο στο περιθώριο των εξελίξεων και να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου, ώστε να είσαι… πανέτοιμος/η και χωρίς «ψεγάδια» και για την αυριανή μέρα, που για σένα θα είναι «γεμάτη». Επιπλέον, μπορεί να δεις ένα «σημαδιακό» όνειρο.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας φέρνει ευχάριστες καταστάσεις και… ομορφιές στο σπίτι ή το γραφείο σου ενώ ευνοεί τόσο την αναζήτηση στέγης, όσο και την ρύθμιση περιουσιακών θεμάτων. Επιπλέον, πολλά μπορεί να επιτευχθούν μέσα από τις καλές δημόσιες σχέσεις σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον σου για το τι γίνεται στον κόσμο κι ίσως σκεφτείς να θέσεις τον εαυτό σου στην υπηρεσία ενός κοινού σκοπού, πρόσεξε όμως μήπως τελικά «χρησιμοποιηθείς» ή μπεις σε μεγαλύτερο κόπο από αυτόν που πραγματικά αξίζει.



Σχόλια