22 Μαρτίου, 2020

Μπακαλιάρος με κολοκυθάκια

Μπακαλιάρος με κολοκυθάκια

Υλικά
μπακαλιάρος καλά ξαλμυρισμένος και κομμένος σε κομμάτια
4 ντομάτες
1 μάτσο φρέσκα κρεμμυδάκια
4 σκελίδες σκόρδο
3 κολοκυθάκια δάφνη,
αλάτι,
πιπέρι
100 γραμμ. λάδι και λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση
 Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια μπακαλιάρου και τα λαδώνουμε. Βάζουμε σε τηγάνι ή σε κατσαρόλα τα 100 γραμμ. λάδι, ψιλοκόβουμε μέσα τις ντομά
τες ξεφλουδισμένες, τα κρεμμύδια ολόκληρα, το σκόρδο λιωμένο και τα καβουρδίζουμε. Προσθέτουμε και τα κολοκυθάκια κομμένα σε φέτες, αλάτι, πιπέρι και την δάφνη και ανακατεύουμε να σιγοβράσουν για 5'. Τηγανίζουμε τον μπακαλιάρο και ρίχνουμε μέσα στο λάδι όλα τα χορταρικά και τα αφήνουμε να βράσουν ξεσκέπαστα για 15'.

πηγή: τηλεθεατής έξτρα τεύχος 921

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Σέσκουλο εκτός από τις γαστρονομικές του αρετές διαθέτει και ορισμένες φαρμακευτικές ιδιότητες.

• Σέσκλο • λαχανίδα   Beta valgarίs Οικογένεια Χηνόποδιοειδών  Σέσκουλο  Ιστορία του φυτού  Το σέσκουλο, ενώ Θεωρείται πρωτίστως λαχανικό, έ...