Κολοκυθάκια γεμιστά λαδερά
Υλικά
Εκτέλεση
Κουφώνουμε τα κολοκυθάκια. Σε βαθύ τηγάνι καβουρδίζουμε ψιλοκομμένα τα κρεμμυδάκια με το 1/2 βούτυρο και προσθέτουμε την ψίχα των κολοκυθιών. Βγάζουμε από την φωτιά το υλικό και προσθέτουμε την φέτα τριμμένη, 2 αυγά ελαφρά χτυπημένα και λίγο φρέσκο δυόσμο. Γεμίζουμε τα κολοκυθάκια, κλείνοντας τα με τα καπάκια τους, τα σοτάρουμε ελαφρά με λάδι και βούτυρο, προσθέτουμε 1 κουτί χυμό ντομάτας και αφήνουμε στην φωτιά μέχρι να ψηθούν εντελώς.
Υλικά
- 1 1/2 κιλό κολοκυθάκια
- 1 πακετάκι φρέσκο βούτυρο (250 γραμμ.),
- 3/4 φέτα
- 3-4 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 2 αυγά,
- 1 κουτί χυμός ντομάτας,
- λάδι για το τηγάνισμα
- λίγος δυόσμος φρέσκος
Εκτέλεση
Κουφώνουμε τα κολοκυθάκια. Σε βαθύ τηγάνι καβουρδίζουμε ψιλοκομμένα τα κρεμμυδάκια με το 1/2 βούτυρο και προσθέτουμε την ψίχα των κολοκυθιών. Βγάζουμε από την φωτιά το υλικό και προσθέτουμε την φέτα τριμμένη, 2 αυγά ελαφρά χτυπημένα και λίγο φρέσκο δυόσμο. Γεμίζουμε τα κολοκυθάκια, κλείνοντας τα με τα καπάκια τους, τα σοτάρουμε ελαφρά με λάδι και βούτυρο, προσθέτουμε 1 κουτί χυμό ντομάτας και αφήνουμε στην φωτιά μέχρι να ψηθούν εντελώς.
πηγή ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ ΕΞΤΡΑ ΤΕΥΧΟΣ: ΛΑΔΕΡΑ
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!