Σπανάκι βουτύρου

Σπανάκι βουτύρου


  • 2 κιλά σπανάκι 
  • νερό . αλάτι 
  • 59γρ βούτύρο
  • μοσχοκάρυδο τριμμένο


Καθαρίζεται και πλένετε το σπανάκι με αρκετό νερό. Γεμίζετε πάνω απο τη μέση μια ανάλογη κατσαρόλα με νερό και αλάτι και την αφήνετε να βράσει.
Ρίχνετε μέσα το σπανάκι και το αφήνετε να βράσει ένα τέταρτο, περίπου. Στραγγίζετε το σπανάκι το βγάζετε απο την κατσαρόλα και το σοτάρετε με το βούτυρο.
Το τοποθετείτε σε πιατέλα πασπαλίζετε με λίγο μοσχοκάρυδο τριμμένο.
Το προσφέρετε στο τραπέζι με φέτες ψωμιού ψημένες στο βούτυρο!!

πηγή ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ ΕΞΤΡΑ ΤΕΥΧΟΣ 979

Σχόλια