Μερίδες 4
• Έτοιμο σε 40 λεπτά
• θερμίδες 230
·
3 κουτ. Ελαιόλαδο
·
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
·
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
·
2 κουτ. πόστα κάρυ 250 γρ. πατάτες σε κύβους
·
1 μικρό κουνουπίδι χωρισμένο σε μπουκετάκια
·
250 γ καρότα σε κύβους 1 600 ml ζωμός λαχανικών
ή νερό
·
400 γρ. ντοματούλες ψιλοκομμένες (κος.)
·
100 γρ. αρακάς
·
Αλατοπίπερο
Σε μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και τηγανίζετε
το κρεμμύδι σε μέτρια Θερμοκρασία για 10-15 λεπτό, να ροδίσει. Προσθέτετε το
σκόρδο, ανακατεύετε και ρίχνετε μέσα την πάστα κάρυ. Ανακατεύετε για 1 λεπτό.
Προσθέτετε τις πατάτες και το κουνουπίδι και τηγανίζετε,
ανακατεύοντας συνέχεια για 2 λεπτά. Ρίχνετε μέσα καρότα, ανακατεύετε για 1
λεπτό και περιχύνετε με τον ζεστό ζωμό λαχανικών ή νερό. Προσθέτετε τις
ντοματούλες και αλατοπιπερώνετε.
Σκεπάζετε και σιγοβράζετε για 10 λεπτά ή ώσπου να μαλακώσουν
τα λαχανικά. Ρίχνετε τον αρακά και αφήνετε να Βράσει για 2-3 λεπτά. Σερβίρετε
με φρέσκο τραγανό Ψωμί.
πηγή TV ΖΑΠΙΝΓΚ ΕΞΤΡΑ ΤΕΥΧΟΣ 848
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!