Γιαουρτλού
Υλικά
Εκτέλεση
Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, προσθέτουμε τις ντομάτες, τον πελτέ, τη ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει σε χαμηλή φωτιά για 45 περίπου λεπτά. Σερβίρουμε το γύρο πάνω στην πίτα, από πάνω βάζουμε το γιαούρτι και περιχύνουμε με τη σάλτσα ντομάτας.
Υλικά
- Ανάμεικτος μοσχαρήσιος και αρνήσιος γύρος,
- Εναλλακτικά, γύρος χοιρινού ή κοτόπουλου ή μοσχαρήσιο
- ή αρνήσιο μπιφτέκι η αρνάκι η κατσικάκι ψητο
- Ι πίτα για σουβλάκι ανά μερίδα
- Σάλτσα ντομάτας
- 2 φρέσκες ώριμες ψιλοκομμένες ντομάτες
- l κουταλιά πελτέ Ρίyανη
- Ελάχιστη ζάχαρη,
- αλάτι, πιπέρι
- Ελαιόλαδο
- l κεσέ στραγγιστό γιαούρτι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, προσθέτουμε τις ντομάτες, τον πελτέ, τη ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει σε χαμηλή φωτιά για 45 περίπου λεπτά. Σερβίρουμε το γύρο πάνω στην πίτα, από πάνω βάζουμε το γιαούρτι και περιχύνουμε με τη σάλτσα ντομάτας.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!