ΥΛΙΚΑ
-1 πακέτο κριθαράκι
-3-5 κουταλιές ταχίνι
-1 λεμόνι-Αλάτι
-3-5 κουταλιές ταχίνι
-1 λεμόνι-Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-Σε κατσαρόλα βάζουμε νερό ανάλογα με το πόσο αραιή θέλουμε να είναι η σούπα μας.
-Όταν αρχίσει να κοχλάζει ρίχνουμε το αλάτι και το κριθαράκι. Τα αφήνουμε να βράσουν καλά.
-Σε ένα μπωλ διαλύουμε το ταχίνι με το χυμό του λεμονιού και τα ανακατεύουμε. Απομακρύνουμε από τη φωτιά το κριθαράκι και όταν αυτό πάψει να κοχλάζει παίρνουμε κουταλιά κουταλιά το νερό της σούπας και το ρίχνουμε στο ταχίνι. Ανακατεύουμε συνεχώς προσθέτοντας όπως είπαμε παραπάνω το νερό μέχρι να αραιώσει αρκετά.
-Τέλος ρίχνουμε το περιεχόμενο του μπωλ στην κατσαρόλα μας ανακατεύοντας καλά
-Σε κατσαρόλα βάζουμε νερό ανάλογα με το πόσο αραιή θέλουμε να είναι η σούπα μας.
-Όταν αρχίσει να κοχλάζει ρίχνουμε το αλάτι και το κριθαράκι. Τα αφήνουμε να βράσουν καλά.
-Σε ένα μπωλ διαλύουμε το ταχίνι με το χυμό του λεμονιού και τα ανακατεύουμε. Απομακρύνουμε από τη φωτιά το κριθαράκι και όταν αυτό πάψει να κοχλάζει παίρνουμε κουταλιά κουταλιά το νερό της σούπας και το ρίχνουμε στο ταχίνι. Ανακατεύουμε συνεχώς προσθέτοντας όπως είπαμε παραπάνω το νερό μέχρι να αραιώσει αρκετά.
-Τέλος ρίχνουμε το περιεχόμενο του μπωλ στην κατσαρόλα μας ανακατεύοντας καλά
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!