ΥΛΙΚΑ
- 250 γρ. βιδάκια ή αχιβαδάκια
- 1 κουτ. γλ. λάδι
- 3 ντομάτες σε λεπτές φέτες
- 140 γρ. κρέμα γάλακτος
- μισο κουτ. γλ. μοσχοκάρυδο
- 25 γρ. παρμεζάνα ή τσένταρ τριμμένο
- 50 γρ. μανιτάρια ιριλοκομμένα
- 50 γρ. αρακάς κατεψυγμένος
- 2 κουτ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 1 κονσέρβα (400 γρ.) τόνος τεμαχισμένος
- 2 αυγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζετε την πάστα σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις
οδηγίες. Στο μεταξύ, ζεσταίνετε το λάδι σε τηγάνι και μαγειρεύετε τις ντομάτες για 1 λεπτό. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος, το μοσχοκάρυδο, το τριμμένο τυρί, τα μανιτάρια και τον αρακά. Σιγοβράζετε για 4-5 λεπτά. Προσθέτετε τον μαϊντανό, τον τεμαχισμένο τόνο και τα αυγά χτυπημένα. Βράζετε σε χαμηλή φωτιά για 1-2 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια. Στραγ
γίζετε την πάστα, προσθέτετε τη σάλτσά και αλατοπιπερώνετε. Ανακατεύετε προσεκτικά, γαρνίρετε με φετούλες λεμόνι και άνηθο και σερβίρετε με φρέσκο ξεροψημένο ψωμί.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!