12 Απριλίου, 2020

Ρυζοσαλάτα

Ρυζοσαλάτα

Υλικά

  • 4 φλιτζ. ρύζι βρασμένο ζεστό, 
  • 1/2 φλιτζ. σέλινο ψιλοκομμένο, 
  • 1 κόκκινη πιπεριά Ψιλοκομμένη 
  • 1 κουτ. της σούπας κάπαρη, 
  • 1/3 φλιτζ. μαύρες σταφίδες,
  •  1/4 φλιτζ. ουίσκι, 
  • 1/2 φλιτζ. αμύγδαλα ασπρισμένα, κομμένα στη μέση, 
  • 1 μικρή κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες, 
  • 1/2 φλιτζ. σάλτσα μαγιονέζα 


Εκτέλεση

Πλένετε τις σταφίδες με ζεστό νερό, τις στραγγίζετε και τις αφήνετε στο ουίσκι 30 λεπτά. Τις στραγγίζετε και προσθέτετε το ουίσκι στη σάλτσα. Στο μεταξύ, ανακατεύετε το
ζεστό ρύζι με τα υπόλοιπα υλικά, προσθέτετε τις στα
φίδες και τη σάλτσα και τα βάζετε σε φόρμα, πατώντας καλά με το κουτάλι. Αφήνετε τη ρυζοσαλάτα στο ψυγείο για μερικές ώρες.

συνταγές της Λωξάντρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Σέσκουλο εκτός από τις γαστρονομικές του αρετές διαθέτει και ορισμένες φαρμακευτικές ιδιότητες.

• Σέσκλο • λαχανίδα   Beta valgarίs Οικογένεια Χηνόποδιοειδών  Σέσκουλο  Ιστορία του φυτού  Το σέσκουλο, ενώ Θεωρείται πρωτίστως λαχανικό, έ...