
Υλικά
450 γραμμ. συκωτάκια πουλιών,
25 γραμμ. βούτυρο,
1 κουταλιά της σούπας λάδι,
10 κουταλιές της σούπας ζωμό κοτόπουλου,
2 κουτ. του γλυκού αλάτι, ,
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα,
πιπέρι,
4-5 φύλλα φασκόμηλου,
2 κουταλιές της σούπας θυμάρι
Εκτέλεση
Ζεσταίνετετο βούτυρο και το λάδι και τσιγαρίζετε τα συκωτάκια για 4-5 λεπτά, γυρίζοντάς τα απ' όλες τις πλευρές. Βγάλτε τα από το τηγάνι και διατηρήστε τα ζεστά. Προσθέστε στο τηγάνι το ζωμό κοτόπουλου, το αλάτι, τη μουστάρδα και το πιπέρι. Αφήστε το μίγμα να πάρει βράση, χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε 2-3 λεπτά. Προσθέστε το φασκόμηλο και το Θυμάρι. Περιχύστε με τη σάλ
τσα τα συκωτάκια και σερβίρετέ τα αμέσως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.