07 Μαΐου, 2020

Σπανακόρύζο

Υλικά 

1 1 /2 κιλό σπανάκι 
1/2 φλιτζ. τσαγιού λάδι 
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 
2 φλιτζ. τσαγιού νερό, αλάτι, πιπέρι, 
1 φλιτζ. τσαγιού ρύζι 
λεμόνι 


Εκτέλεση 

Καθαρίζετε το σπανάκι, το πλένετε με χλιαρό νερό και το ζεματάτε. 
Το στραγγίζετε. Βάζετε στην κατσαρόλα το λάδι και σοτάρετε μέσα το κρεμμύδι.
 Ρίχνετε το σπανάκι, το νερό, το αλάτι και πιπέρι. Όταν πάρει βράση ρίχνετε το ρύζι, 
σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε να σιγοβράσει επί 20'. Το σερβίρετε με λεμόνι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Σέσκουλο εκτός από τις γαστρονομικές του αρετές διαθέτει και ορισμένες φαρμακευτικές ιδιότητες.

• Σέσκλο • λαχανίδα   Beta valgarίs Οικογένεια Χηνόποδιοειδών  Σέσκουλο  Ιστορία του φυτού  Το σέσκουλο, ενώ Θεωρείται πρωτίστως λαχανικό, έ...