1 1 /2 κιλό σπανάκι
1/2 φλιτζ. τσαγιού λάδι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 φλιτζ. τσαγιού νερό, αλάτι, πιπέρι,
1 φλιτζ. τσαγιού ρύζι
λεμόνι
Εκτέλεση
Καθαρίζετε το σπανάκι, το πλένετε με χλιαρό νερό και το ζεματάτε.
Το στραγγίζετε. Βάζετε στην κατσαρόλα το λάδι και σοτάρετε μέσα το κρεμμύδι.
Ρίχνετε το σπανάκι, το νερό, το αλάτι και πιπέρι. Όταν πάρει βράση ρίχνετε το ρύζι,
σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε να σιγοβράσει επί 20'. Το σερβίρετε με λεμόνι.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!