ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙ

ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙ

Υλικά για 4 άτομα

•300 γρ. κιμά από κοτόπουλο
•200 γρ. κιμά από αρνί
•200 γρ. χοιρινό κιμά
• 1 κουτ. του γλυκού κόκκους μαύρο πιπέρι χοντροαλεσμένους
•1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
•4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
•αλάτι
•12 δαφνόφυλλα




Εκτέλεση

•Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε τα τρία είδη κιμάδων με το πιπέρι, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Αλατίζετε το μείγμα και, αφού ζυμώσετε καλά όλα τα υλικά, σχηματίζετε 16 μακρόστενους κεφτέδες.
•Παίρνετε ειδικά μεταλλικά καλαμάκια και περνάτε
τέσσερις κεφτέδες σε κάθε ένα από αυτά, σε σουβλάκια, τοποθετώντας ενδιάμεσα από ένα φύλλο δάφνης.
•Ψήνετε τα σουβλάκια στο γκριλ ή στο μπάρμπεκιου για 15 λεπτά, γυρίζοντάς τα κάθε τόσο, για να ψηθούν από όλες τις πλευρές.

Σχόλια