Μόστρα

Μόστρα

ΥΛΙΚΑ

• 4 κριθαροκούλουρα
• 2 μεγάλες ώριμες ντομάτες περασμένες στον τρίφτη
• 400 γρ. φέτα τριμμένη
• 10 γρ. ρίγανη
• 60 ml ελαιόλαδο
• αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Παίρνω μια λεκάνη και τη γεμίζω με νερό. Στη συνέχεια, παίρνω τις κριθαροκουλούρες και τις βουτάω στο νερό για 5 δευτερόλεπτα, μόνο από τη μία πλευρά την καθεμιά, και τις τοποθετώ σε ένα μεγάλο πιάτο. Ραντίζω με ελαιόλαδο και ρίγανη και στη συ-νέχεια βάζω από πάνω την τριμμένη ντο-μάτα, την τριμμένη φέτα, λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και ρίγανη.



πηγή: 120 προτάσεις με φέτα του Γιάννη Γκελντή

Σχόλια