Αρωματικά Τορτελίνια
Υλικά
• 500 γρ. τορτελίνια
• 90 γρ. βούτυρο
• 1 κουταλιά μάίντανός ψιλοκομμένος
• 2 κουταλάκια ρίγανη
• 1/2 κουταλάκι μαύρο πιπέρι χοντροκομμένο
• 2/3 φλιτζανιού τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση
Ρίξτε το ζυμαρικό σε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό που βράζει. Βράστε χωρίς καπάκι μέχρι να μαλακώσει λίγο και στραγγίστε. Ζεστάνετε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και ρίξτε τα τορτελίνια, τα βότανα, το πιπέρι και τη μισή παρμεζάνα. Ανακατώνετε μέχρι να σωταριστούν λίγο. Πασπαλίστε το ζυμαρικό με την υπόλοιπη παρμεζάνα.
Υλικά
• 500 γρ. τορτελίνια
• 90 γρ. βούτυρο
• 1 κουταλιά μάίντανός ψιλοκομμένος
• 2 κουταλάκια ρίγανη
• 1/2 κουταλάκι μαύρο πιπέρι χοντροκομμένο
• 2/3 φλιτζανιού τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση
Ρίξτε το ζυμαρικό σε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό που βράζει. Βράστε χωρίς καπάκι μέχρι να μαλακώσει λίγο και στραγγίστε. Ζεστάνετε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και ρίξτε τα τορτελίνια, τα βότανα, το πιπέρι και τη μισή παρμεζάνα. Ανακατώνετε μέχρι να σωταριστούν λίγο. Πασπαλίστε το ζυμαρικό με την υπόλοιπη παρμεζάνα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.