21 Μαΐου, 2020

Μπριζόλες μοσχαριού με κρούστα

Μπριζόλες μοσχαριού με κρούστα

Υλικά

  • 6 μπριζόλες από μικρό μοσχάρι, 
  • αλεύρι, 
  • αλάτι,
  •  πιπέρι, 
  • 1 αυγό 
  • 1 κουταλάκι λάδι γαλέτα, 
  • λάδι για το τηγάνισμα 
  • 6 λεπτές φέτες ζαμπόν καπνιστό 
  • 6 λεπτές φέτες γραβιέρα 

Εκτέλεση


Χτυπάτε ελαφρά τις μπριζόλες και αφαιρείτε το κόκκαλο. Αναμιγνύετε λίγο αλεύρι, αλάτι και πιπέρι και τις αλευρώνετε. Χτυπάτε ελαφρά τ' αυγά με το λάδι και βουτάτε μέσα τις μπριζόλες. Τις τυλίγετε σε γαλέτα. Ζεσταίνετε σε μεγάλο τηγάνι αρκετό λάδι και τηγανίζετε τις μπριζόλες σε μέτρια φωτιά μέχρις ότου ροδίσουν και από τις δυο πλευρές. Τις βάζετε στη σειρά σ' ένα ταψί. Βάζετε επάνω σε κάθε μπριζόλα από μια φέτα ζαμπόν και τυρί. 'Οταν πρόκειται να τις σερβίρετε, τις βάζετε στο φούρνο μερικά εκατοστά κάτω από το γκριλ και τις αφήνετε ωσότου το τυρί λιώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Σέσκουλο εκτός από τις γαστρονομικές του αρετές διαθέτει και ορισμένες φαρμακευτικές ιδιότητες.

• Σέσκλο • λαχανίδα   Beta valgarίs Οικογένεια Χηνόποδιοειδών  Σέσκουλο  Ιστορία του φυτού  Το σέσκουλο, ενώ Θεωρείται πρωτίστως λαχανικό, έ...