Μπριζόλες μοσχαριού με κρούστα
Υλικά
Εκτέλεση
Χτυπάτε ελαφρά τις μπριζόλες και αφαιρείτε το κόκκαλο. Αναμιγνύετε λίγο αλεύρι, αλάτι και πιπέρι και τις αλευρώνετε. Χτυπάτε ελαφρά τ' αυγά με το λάδι και βουτάτε μέσα τις μπριζόλες. Τις τυλίγετε σε γαλέτα. Ζεσταίνετε σε μεγάλο τηγάνι αρκετό λάδι και τηγανίζετε τις μπριζόλες σε μέτρια φωτιά μέχρις ότου ροδίσουν και από τις δυο πλευρές. Τις βάζετε στη σειρά σ' ένα ταψί. Βάζετε επάνω σε κάθε μπριζόλα από μια φέτα ζαμπόν και τυρί. 'Οταν πρόκειται να τις σερβίρετε, τις βάζετε στο φούρνο μερικά εκατοστά κάτω από το γκριλ και τις αφήνετε ωσότου το τυρί λιώσει.
Υλικά
- 6 μπριζόλες από μικρό μοσχάρι,
- αλεύρι,
- αλάτι,
- πιπέρι,
- 1 αυγό
- 1 κουταλάκι λάδι γαλέτα,
- λάδι για το τηγάνισμα
- 6 λεπτές φέτες ζαμπόν καπνιστό
- 6 λεπτές φέτες γραβιέρα
Εκτέλεση
Χτυπάτε ελαφρά τις μπριζόλες και αφαιρείτε το κόκκαλο. Αναμιγνύετε λίγο αλεύρι, αλάτι και πιπέρι και τις αλευρώνετε. Χτυπάτε ελαφρά τ' αυγά με το λάδι και βουτάτε μέσα τις μπριζόλες. Τις τυλίγετε σε γαλέτα. Ζεσταίνετε σε μεγάλο τηγάνι αρκετό λάδι και τηγανίζετε τις μπριζόλες σε μέτρια φωτιά μέχρις ότου ροδίσουν και από τις δυο πλευρές. Τις βάζετε στη σειρά σ' ένα ταψί. Βάζετε επάνω σε κάθε μπριζόλα από μια φέτα ζαμπόν και τυρί. 'Οταν πρόκειται να τις σερβίρετε, τις βάζετε στο φούρνο μερικά εκατοστά κάτω από το γκριλ και τις αφήνετε ωσότου το τυρί λιώσει.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!