Πατατοσαλάτα
Υλικά
Υλικά
- 1 κιλό πατάτεs αλάτι
- 2/3 ποτηριού του νερού σάλτσα μουστάρδαs
- 1 κρεμμύδι Σερό μέτριο ή 3-4 φρέσκα
- 3 αγγουράκια τουρσί
- 15 κομματάκια κάππαρη
- λίγοs μαϊντανόs
- 3-4 αβγά βραστά
Βράζουμε σε νερό αλατισμένο τιs πατάτεs με τη φλούδα για 35-40 λεπτά. Καθαρίζουμε τιs πατάτεs και, ενώ είναι καυτέ, ρίχνουμε τη σάλτσα για να τη ρουφήξουν. Μετά κόβουμε πάνω στι πατάτεs το κρεμμύδι, τα αγγουράκια και προσθέτουμε την κάππαρη και στο τέλοs το μαϊντανό, για να έχουν κρυώσει οι πατάτεs και να μη μαραθεί ο μαϊντανόs. Κόβουμε τα αβγά στη μέση και τα τοποθετούμε δίπλα ή πάνω στιs πατάτεs και σερβίρουμε.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!