Λαζάνια με λουκάνικα
Υλικά
Σκίζουμε τα λουκάνικα κατά μήκος, αφαιρούμε τον κιμά τους και πετάμε την πετσα τους. Ξανθίζουμε το κρεμμύδι και καβουρδίζουμε τον κιμά από το λουκάνικο. Τον σβήνουμε με ένα ποτήρι νερό, και το κρασί. Προσθέτουμε την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και μαιντανό ψιλοκομμένο και αφήνουμε να σιγοβράσουν με σκεπασμένη την κατσαρόλα ως 1/2 ώρα περίπου. Αποσύρουμε από την φωτιά, ρίχνουμε μέσα 1 φλιτζ. τσαγιού ψιλοτριμμένη φρυγανιά, ανακατεύουμε καλά και το μίγμα του κιμά είναι έτοιμο. Στο μεταξύ βράζουμε τα λαζάνια, τα στραγγίζουμε και τα ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα. Τα περιχύνουμε με 3-4 κουταλιές βούτυρο λιωμένο, προσθέτουμε το τυρί, τα αυγά χτυπημένα και τα ανακατεύουμε όλα καλά. Βουτυρώνουμε το ταψί, το πασπαλίζουμε με γαλέτα και στρώνουμε τα μισά λαζάνια. Απλώνουμε πάνω τους το μείγμα του κιμά και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα λαζάνια. Στρώνουμε από πάνω καλά την μπεσαμέλ και πασπαλίζουμε καλά την επιφανειά της με τυρί τριμμένο και γαλέτα. Ψήνουμε το φαγητό στον φούρνο για 30' ώσπου να πάρει ξανθό χρώμα η κρούστα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!