Υλικά
• 1 κιλό αρνί
• 1 κιλό ντομάτες
• 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο ή φυτίνη
• 500 γρ. σπαγγέτο
• 125 γρ φρέσκο βούτυρο
• 1 φλ. τσαγιού παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι
• αλάτι
• πιπέρι
Κόβουμε το κρέας σε 5 ή 6 μερίδες και το βάζουμε σε κατσαρόλα. Προσθέτουμε τις ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κυβάκια, το βούτυρο, αλάτι και λίγο πιπέρι. Αφήνουμε να σιγοβράσει έως ότου το κρέας μαλακώσει και η σάλτσα του πήξει. Σε άλλη κατσαρόλα βράζουμε το σπαγγέτο, το στραγγίζουμε, προσθέτουμε το φρέσκο βούτυρο και ανακατεύου με. Το μοιράζουμε σε 5 ή 6 σκεύη πήλινα ήτο βάζουμε σε ένα μεγάλο, πασπαλίζοντας ανάμεσα λίγο τυρί. Βάζουμε μέσα και το κρέας, έτσι ώστε να σκεπαστεί από το σπαγγέτο και ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα. Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με τυρί και ψήνουμε στον φούρνο για 15 λεπτά.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!