11 Ιουνίου, 2020

Σπαγγέτο Γιουβέτσι

Σπαγγέτο Γιουβέτσι

Υλικά 
• 1 κιλό αρνί 
• 1 κιλό ντομάτες 
• 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο ή φυτίνη 
• 500 γρ. σπαγγέτο 
• 125 γρ φρέσκο βούτυρο 
• 1 φλ. τσαγιού παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι 
• αλάτι 
• πιπέρι 

Εκτέλεση

 Κόβουμε το κρέας σε 5 ή 6 μερίδες και το βάζουμε σε κατσαρόλα. Προσθέτουμε τις ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κυβάκια, το βούτυρο, αλάτι και λίγο πιπέρι. Αφήνουμε να σιγοβράσει έως ότου το κρέας μαλακώσει και η σάλτσα του πήξει. Σε άλλη κατσαρόλα βράζουμε το σπαγγέτο, το στραγγίζουμε, προσθέτουμε το φρέσκο βούτυρο και ανακατεύου με. Το μοιράζουμε σε 5 ή 6 σκεύη πήλινα ήτο βάζουμε σε ένα μεγάλο, πασπαλίζοντας ανάμεσα λίγο τυρί. Βάζουμε μέσα και το κρέας, έτσι ώστε να σκεπαστεί από το σπαγγέτο και ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα. Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με τυρί και ψήνουμε στον φούρνο για 15 λεπτά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Σέσκουλο εκτός από τις γαστρονομικές του αρετές διαθέτει και ορισμένες φαρμακευτικές ιδιότητες.

• Σέσκλο • λαχανίδα   Beta valgarίs Οικογένεια Χηνόποδιοειδών  Σέσκουλο  Ιστορία του φυτού  Το σέσκουλο, ενώ Θεωρείται πρωτίστως λαχανικό, έ...