Υλικά
- 1 κιλό κρεμμύδια, μισό κιλό κιμάς,
- 1 φλιτζάνι λάδι,
- μισό κεφάλι σκόρδο,
- 2 φύλλα δάφνης,
- 1 κουταλιά ντομάτα πελτές,
- αλάτι, πιπέρι
Ζυμώνετε τον κιμά με αλάτι και πιπέρι και 2 κουταλιές λάδι και τον πλάθετε σε στρογγυλά μπαλάκια, όπως πλάθετε τα γιουβαρλάκια. Καθαρίζετε, πλένετε και κόβετε τα κρεμμύδια σε φέτες. Καίτε το υπόλοι-πο λάδι σε κατσαρόλα και καβουρδίζετε τα κρεμμύδια. Προσθέτετε τα σκόρδα, τη δάφνη, την ντομάτα, αλάτι και πιπέρι. Τοποθετείτε τα γιουβαρλάκια πάνω στα κρεμμύδια και τ' αφήνετε να σιγοβρΑσουν μέχρι να ψηθούν και να μείνουν μόνο με το λάδι τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.