18 Ιουνίου, 2020

Χοιρινό τηγανιά

Χοιρινό τηγανιά 

Υλικά

  • 8 φέτες από χοιρινό φιλέτο, 
  • αλάτι, πιπέρι, 
  • 3 κουταλιές κοφτές μουστάρδα 
  • 3 κουταλιές βούτυρο 
  • 1/2 φλιτζάνι καφέ ξύδι, 
  • μαϊντανό 


Εκτέλεση

 Χτυπάμε καλά τις φέτες του φιλέτου, τις αλατο-πιπερώνουμε, τις αλείφουμε με μουστάρδα και τις κοκκινίζουμε σε καυτό βούτυρο και από τις 2 
μεριές. Προσθέτουμε το ξύδι και τον μαϊντανό. Χαμηλώνουμε την φωτιά, σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε τα φιλέ-τα να σιγοτηγανίζονται, για 15' ακόμα. Τα σερβίρουμε αμέσως ζεστά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Σέσκουλο εκτός από τις γαστρονομικές του αρετές διαθέτει και ορισμένες φαρμακευτικές ιδιότητες.

• Σέσκλο • λαχανίδα   Beta valgarίs Οικογένεια Χηνόποδιοειδών  Σέσκουλο  Ιστορία του φυτού  Το σέσκουλο, ενώ Θεωρείται πρωτίστως λαχανικό, έ...