Χοιρινό τηγανιά
Υλικά
- 8 φέτες από χοιρινό φιλέτο,
- αλάτι, πιπέρι,
- 3 κουταλιές κοφτές μουστάρδα
- 3 κουταλιές βούτυρο
- 1/2 φλιτζάνι καφέ ξύδι,
- μαϊντανό
Εκτέλεση
Χτυπάμε καλά τις φέτες του φιλέτου, τις αλατο-πιπερώνουμε, τις αλείφουμε με μουστάρδα και τις κοκκινίζουμε σε καυτό βούτυρο και από τις 2
μεριές. Προσθέτουμε το ξύδι και τον μαϊντανό. Χαμηλώνουμε την φωτιά, σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε τα φιλέ-τα να σιγοτηγανίζονται, για 15' ακόμα. Τα σερβίρουμε αμέσως ζεστά.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!