Συμπεθεριές
50 γραμμ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι μεγάλο φιλοκομμένο
100 γραμμ. ντομάτα ώριμη ψιλοκομμένη και ξεφλουδισμένη
500 γραμμ. φασολάκια πράσινα
4 κολοκυθάκια μικρά στα
4 κομματιασμένα,
4 μέτριες μελιτζάνες
100 γραμμ. μπάμιες
αλάτι, πιπέρι,
δυόσμος τριμμένος όταν είναι ξερός,
σέλινο φιλοκομμένο,
1 ματσάκι βλήτα ή σέσκουλα,
2-3 πατάτες
Ζεσταίνουμε το λάδι σε κατσαρόλα και ροδοκοκκινίζουμετο ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Προσθέτουμε την ντομάτα και την αφήνουμε να βράσει αρκετά. Αρχίζουμε να ρίχνουμε καθαρισμένα και κομματιασμένα στην μέση τα φασολάκια και τα καρυκεύματα μαζί. Τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση επί 5' και μετά βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Τέλος ρίχνουμε και νερό όσο να σκεπάσει το περιεχόμενο της κατσαρόλας. Σκεπάζουμε καλά την κατσαρόλα, την κουνάμε κατά διαστήματα ή πότε πότε χρησιμοποιούμε ξύλινη κουτάλα για να ανακατεύουμε. Αφήνουμε το φαγητό να βράσει και να «δέσει».
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!