30 Ιουνίου, 2020

Κοτόπουλο με σάλτσα

Κοτόπουλο με σάλτσα 

Υλικά 

  • 1 κοτόπουλο, αλεύρι, 
  • αλάτι, πιπέρι, 
  • βούτυρο, 
  • λίγο σέλινο ψιλοκομμένο 
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 
  • 1 σκελίδα σκόρδο 
  • 2 φλιτζ. τσαγιού ντομάτα χυμό, 
  • 1 κουταλιά ξίδι 
  • 1 κουταλάκι μουστάρδα 
  • 1 κουταλιά ζάχαρη 

Εκτέλεση 

Πλένετε το κοτόπουλο και το κόβετε σε μερίδες. Κοσκινίζετε λίγο αλεύρι με αλάτι και πιπέρι και αλευρώνετε το κοτόπουλο. Το κοκκινίζετε με βούτυρο στο τηγάνι και τα βάζετε σε κατσαρόλα. Ρίχνετε μέσα στο τηγάνι, το σέλινο, κρεμμύδι, σκόρδο, τον χυμό ντομάτας το ξίδι, την μουστάρδα και την ζάχαρη. Όταν η σάλτσα πάρει βράση την ρίχνετε πάνω στο κοτόπουλο, το σκεπάζετε και το βάζετε να ψηθεί σε μέτριο φούρνο επί 1 ώρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Σέσκουλο εκτός από τις γαστρονομικές του αρετές διαθέτει και ορισμένες φαρμακευτικές ιδιότητες.

• Σέσκλο • λαχανίδα   Beta valgarίs Οικογένεια Χηνόποδιοειδών  Σέσκουλο  Ιστορία του φυτού  Το σέσκουλο, ενώ Θεωρείται πρωτίστως λαχανικό, έ...