- Υλικά 4 κοτολέτες χοιρινές
- αλάτι, πιπέρι
- 2 κουταλιές σούπας αλεύρι
- 4 κουταλιές σούπας βούτυρο
- 1 κουταλιά σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 ποτήρι άσπρο ξηρό κρασί
- 1/2 φλιτζ. τσαγιού ανθόγαλο
Εκτέλεση
Πλαταίνουμε λίγο τις κοτολέτες, τους αφαιρούμε γύρω γύρω το πολύ πάχος, καθαρίζουμε καλά την άκρη του κοκάλου τους, τις αλατοπιπερώνουμε, τις αλευρώνουμε ελαφρά και τις τηγανίζουμε καλά με το βούτυρο. Τις βγάζουμε μετά από το τηγάνι και τις διατηρούμε σε μέρος ζεστό. Μαραίνουμε στο βούτυρο που τηγανίστηκαν οι κοτολέτες το κρεμμύδι, προσθέτουμε το κρασί, σε λίγο το ανθόγαλο και αφήνουμε την σάλτσα να σιγοβράσει μέχρι να αποκτήσει την πυκνότητα που θέλουμε. Τις σερβίρουμε γαρνίροντας με πατάτες τηγανιτές.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!