Υλικά
1/4 φλιτζ. τσαγιού λάδι,
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο,
2 μεγάλες πράσινες πιπεριές,
6 ντομάτες,
6 αυγά
αλάτι και πιπέρι,
μαϊντανός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε το λάδι και ρίχνετε το κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες, το σκόρδο και τις
πιπεριές, κομμένες σε μικρά κομμάτια. Αφήνε-τε να σιγοψηθούν μέχρι να μαραθούν. Αφαι-ρείτε από τις ντομάτες τον φλοιό και τους σπό-ρους και τις κόβετε. Τις προσθέτετε στο μίγμα των κρεμμυδιών. Σκεπάζετε το τηγάνι και αφή-νετε το μίγμα να σιγοβράσει για 30' περίπου. Χτυπάτε τα αυγά, προσθέτετε αλάτι και πιπέρι και τα ρίχνετε στην ανωτέρω σάλτσα. Ανακα-τεύετε ελαφρά μέχρι να πήξουν τα αυγά. Τα πασπαλίζετε με μάίντανό και σερβίρετε αμέ-σως. Μπορείτε να κάνετε τα αυγά «μάτια».
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!