Υλικά
- 650 γραμμ. κιμάς μοσχαρίσιος
- 2 φέτες ψίχα ψωμιού
- 1 κούπα γάλα
- 4 κουταλιές σούπας τυρί φέτα τριμμένο
- 2 κουταλιές σούπας βούτυρο
- 1 λεμόνι
- αλάτι, πιπέρι πατάτες
Ρίχνουμε σε λεκάνη το γάλα και μουσκεύουμε το ψωμί, το ανακατεύουμε με τον κιμά, το τυρί, αλάτι και πιπέρι και τα ζυμώνουμε όλα μαζί πολύ καλά. Παίρνουμε κουταλιά κουταλιά και πλάθουμε μπιφτέκια και τα τοποθετούμε στην σειρά σε βουτυρωμένο ταψί. Λιώνουμε το βούτυρο και τα περιχύνουμε, όπως και τον χυμό του λεμονιού. Τα ψήνουμε 30'.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!