Υλικά
- 12 φετούλες από κοτόπούλο (στήθος)
- 2 αυγά χτυπημένα
- 150 γραμμ. φουντούκια αλεσμένα
- λάδι
- 1 ματσάκι μαϊντανός
- αλάτι
- πιπέρι
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλετάκια, τα πανάρουμε (περνώντας τα πρώτα από τα )χτυπημένα αυγά και μετά από το αλεσμένο φουντούκι, πιέζοντάς τα για να κολλήσει πάνω τους) και τα τηγανίζουμε, 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά με καυτό το λάδι. Γαρνίρουμε μ' ένα κλωναράκι μαϊντανό και συνοδεύουμε με αρακά.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!