Υλικά
- 1 1/2 κιλό φασολάκια χλωρά
- 1 κιλό κολοκυθάκια
- σέλινο,
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 250 γραμμ. λάδι
- 1 κούπα τσαγιού χυμός ντομάτας,
- 3/4 τρίμμα τυρί,
- αλάτι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα φασολάκια και τα βάζουμε με 1/2 κιλό νερό μέσα στην κατσαρόλα. Κόβουμε μέσα το κρεμμύδι και το σέλινο, βάζουμε το λάδι και το αλάτι και βράζουν όλα μαζί. Κόβουμε φέτες τα
κολοκυθάκια και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Τα αφήνουμε και βράζουν όλα μαζί 1 ώρα. Αφού βράσουν, ρίχνουμε την ντομάτα, αφήνουμε άλλα 10' και τέλος βάζουμε και το τρίμμα τυριού και τα βράζουμε άλλα 5'.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!