Υλικά
- 1/2 κιλό φασόλια χοντρά
- 1 κιλό κρεμμύδια μικρά,
- 300 γραμμ. λάδι
- 1 ποτηράκι κρασιού ξύδι
- 1 κουταλιά σούπας πελτές
- 5-6 σκελίδες σκόρδο,
- λίγη κανέλλα,
- γαρύφαλλο
- βάγιο (ή δάφνη),
- δεντρολίβανο,
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα φασόλια 30' περίπου και τα ξεζουμίζουμε. Βάζουμε στην κατσαρόλα τα στραγγισμένα φασόλια, τα κρεμμύδια καθαρισμένα, ολόκληρα, τα σκόρδα, τα διάφορα μπαχαρικά, το λάδι, το ξύδι, την ντομάτα λιωμένη σε νερό και το αλάτι, σφραγίζουμε την κατσαρόλα καλά και αφήνουμε το φαγητό να βράσει και να μείνει με τη σάλτσα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.