ΥΛΙΚΑ
- 600 γρ. λεπτοκομμένο φιλέτο μόσχου χτυπημένο σαν σνίτσελ
- 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
- 60 γρ. λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη
- 200 γρ. φέτα σκληρή σε κυβάκια
- αλάτι, πιπέρι
- 5 γρ. πάπρικα
- 100 ml κρασί λευκό αρετσίνωτο
- 100 ml ζωμό βοδινού ζεστό
- 50 ml ελαιόλαδο
- 50 γρ. αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλατοπιπερώνω τα σκαλοπίνια και τα αλευρώνω. Βάζω ελαιόλαδο σε ένα σκεύος επάνω σε δυνατή φωτιά να κάψει. Ρίχνω τα σκαλοπίνια στο καυτό λάδι και τα τηγανίζω καλά και από τις δύο πλευρές. Τα βγάζω από το σκεύος και τα κρατώ ζεστά στην άκρη. Στο ίδιο σκεύος, στο λάδι που έμεινε, προσθέτω το κρεμμύδι, τη λιαστή ντομάτα, το αλάτι, την πάπρικα, το πιπέρι και σοτάρω ελαφρά. Σβήνω με το κρασί και, αφού εξατμιστεί, ρίχνω το ζωμό βοδινού (σελ. 278) και σιγοβράζω για λίγα λεπτά. Τελειώνω ρίχνοντας τη φέτα ώστε να δέσει η σάλτσα. Τοποθετώ τα σκαλοπίνια σε πιάτο και περιχύνω από πάνω τη σάλτσα.
από Γιάννη Γκελντή 120 προτάσεις με φέτα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.