Κριθαράκι κατσαρόλας
Υλικά
- 1 πακέτο κριθαράκι
- 2 κρεμμύδια
- 4 ντομάτες ώριμες
- 1 πιπεριά
- 4 σκελίδες σκόρδο
- λίγα λουκάνικα χωριάτικα,
- αλάτι, πιπέρι
- 1 φλιτζ. τσαγιού λάδι
- λίγο τριμμένο κεφαλοτύρι
Εκτέλεση
Τρίβουμε το κρεμμύδι στον τρίφτη και το τσιγαρίζουμε με το λάδι. Προσθέτουμε τις ντομάτες περασμένες από τρυπητό, την πιπεριά ψιλοκομμένη, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και τα λουκάνικα χοντροκομμένα, αφού πρώτα αφαιρέσουμε την πέτσα τους. Αφήνουμενα βράσουν όλα μαζί 10', ρίχνουμε κατόπιν ανάλογο νερό και μόλις πάρει βράση βάζουμε μέσα και το κριθαράκι και αφήνουμε το φαγητό μας να βράσει, ώσπου να δέσει, ανακατεύοντας το κάθε τόσο. Σβήνουμε την φωτιά, ρίχνουμε από πάνω λίγο πιπέρι, αφήνουμε να σταθεί λίγο και σερβίρουμε.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!