01 Αυγούστου, 2020

Ψαροκροκέτες της φίλης μου της Ελένης

Ψαροκροκέτες της Ελένης

Υλικά
  • 1-1/2 φιλετο περκα
  • 1/2 ματσακι μαιντανο
  • 1/2 ματσακι ανιθο
  • 1 πρασο το ασπρο μερος μονο
  • 1 κρεμυδι ξερω τριμμενο αλλατι πιπερι
  • 1/2 κουτακι μπυρα
  • 1 αυγο και
  • αλευρι φαρινα οσο παρει....περιπου 3/4 κουπας
Εκτέλεση

Ξεψαχνιζουμε το ψαρι ψιλοκοβουμε τα μυρωδικα προσθετουμε το κρεμμυδι αλατι πιπερι αυγο και την μπυρα. Το αλευρι στο τελος για να βγει ενας παχυρευστος χειλος να καθετε στο κουταλι. Με το κουτάλι τους βάζουμε στο τηγάνι δεν πλάθονται ειναι λίγο αραιοί.
Τηγανιζουμε σε καλα ζεσταμενο λαδι καλα απο την μια πλευρα και μετα απο την αλλη δεν τα γυριζουμε συνεχεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Σέσκουλο εκτός από τις γαστρονομικές του αρετές διαθέτει και ορισμένες φαρμακευτικές ιδιότητες.

• Σέσκλο • λαχανίδα   Beta valgarίs Οικογένεια Χηνόποδιοειδών  Σέσκουλο  Ιστορία του φυτού  Το σέσκουλο, ενώ Θεωρείται πρωτίστως λαχανικό, έ...