- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές
Ψαροκροκέτες της Ελένης
Υλικά
- 1-1/2 φιλετο περκα
- 1/2 ματσακι μαιντανο
- 1/2 ματσακι ανιθο
- 1 πρασο το ασπρο μερος μονο
- 1 κρεμυδι ξερω τριμμενο αλλατι πιπερι
- 1/2 κουτακι μπυρα
- 1 αυγο και
- αλευρι φαρινα οσο παρει....περιπου 3/4 κουπας
Εκτέλεση
Ξεψαχνιζουμε το ψαρι ψιλοκοβουμε τα μυρωδικα προσθετουμε το κρεμμυδι αλατι πιπερι αυγο και την μπυρα. Το αλευρι στο τελος για να βγει ενας παχυρευστος χειλος να καθετε στο κουταλι. Με το κουτάλι τους βάζουμε στο τηγάνι δεν πλάθονται ειναι λίγο αραιοί.
Τηγανιζουμε σε καλα ζεσταμενο λαδι καλα απο την μια πλευρα και μετα απο την αλλη δεν τα γυριζουμε συνεχεια.
- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!