Υλικά
• 2-3 φρέσκες ντομάτες
• 1 αβοκάντο
• χυμό 1-2 λεμονιών
• 2 σκελίδες σκόρδο (λιωμένο)
• 1 μικρή κονσέρβα καλαμπόκι
• 250 γραμ. φασόλια (βρασμένα)
• 1 πράσινη πιπεριά • 1 κόκκινη πιπεριά
• 1 κρεμμύδι
• μαϊντανός (ψιλοκομμένος)
• μερικές μαύρες ελιές
• ελαιόλαδο
• αλάτι, πιπέρι καγιέν
Εκτέλεση
Πλένετε τις ντομάτες, τις ζεματάτε σε καυτό νερό και αφού τις ξεφλουδίσετε, τις κόβετε σε κύβους.
Ξεφλουδίζετε το αβοκάντο, αφαιρείτε το κουκούτσι του και το ψιλοκόβετε, Κατόπιν, το λιώνετε με ένα πιρούνι ή το πολτοποιείτε στο μύλο των λαχανικών.
Ρίχνετε αμέσως το χυμό των λεμονιών και ανακατεύετε.
Καθαρίζετε τις πιπεριές και τις κόβετε σε κύβους. Καθαρίζετε το κρεμμύδι και το κόβετε.
Ρίχνετε όλα μαζί τα υλικά σε μια σαλατιέρα, αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε.
Σερβίρετε τη σαλάτα διακοσμώντας την με τον φιλοκομμένο μαϊντανό και τις ελιές.
πηγή: Νικ. Τσελεμεντές
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.