01 Σεπτεμβρίου, 2020

Κοτόπουλο κοκκινιστό με πιπεριές

 Κοτόπουλο κοκκινιστό με πιπεριές 


Υλικά 

  • Ι κοτόπουλο 
  • 1 κιλό πιπεριές πράσινες 
  • 1 ποτήρι κρασιού λάδι, 
  • 1/2 κιλό χυμός ντομάτας
  •  πιπέρι, αλάτι 

Εκτέλεση 

Ρίχνουμε το λάδι σε κατσαρόλα και το αφήνουμε να κάψει στην φωτιά. Κόβουμε το κοτόπουλο σε μερίδες, το αλατοπιπερώνουμε και το τσιγαρίζουμε. Ρίχνουμε τον χυμό της ντομάτας και τον αφήνουμε να βράσει 10'. Βάζουμε και τις πιπεριές κομμένες σε κομμάτια αφού έχουμε αφαιρέσει τους σπόρους. Το βράζουμε 30' ακόμη για να μείνει μόνο με την σάλτσα του. Σερβίρουμε στο πιάτο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Σέσκουλο εκτός από τις γαστρονομικές του αρετές διαθέτει και ορισμένες φαρμακευτικές ιδιότητες.

• Σέσκλο • λαχανίδα   Beta valgarίs Οικογένεια Χηνόποδιοειδών  Σέσκουλο  Ιστορία του φυτού  Το σέσκουλο, ενώ Θεωρείται πρωτίστως λαχανικό, έ...