Φασόλια φούρνου με σέσκουλα
Υλικά
- 500 γραμμ. φασόλια ξερά
- 500 γραμμ. σέσκουλα
- 500 γραμμ. φρέσκα κρεμμυδάκια
- 5-6 σκελίδες σκόρδο
- 3-4 ντομάτες ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες και Ψιλοκομμένες
- 150-200 γραμμ. λάδι
- αλάτι, πιπέρι
- λίγος δυόσμος
- Ψιλοκομμένος μάίντανός
Εκτέλεση
Βράζουμε και στραγγίζουμε τα φασόλια. Τσιγαρίζουμε τα κρεμμυδάκια, ρίχνουμε μέσα και την ντομάτα και αφήνουμε να βράσουν. Προσθέτουμε και τα φασόλια. Αφήνουμε να πάρουν μια βράση και τα κατεβάζουμε. Στρώνουμε σε ένα ταψί φασόλια, μια στρώση σέσκουλα, λίγο δυόσμο, τα σκόρδα και συνεχίζουμε με την ίδια σειρά όσπου να τελειώσουν τα φασόλια. Αλατοπιπερώνουμε, τα περιχύνουμε με το λάδι και τα ψήνουμε σε δυνατό φούρνο μέχρι να μείνουν μόνο με το λάδι τους. Τα σερβίρουμε πασπαλισμένα με μάίντανό.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!