Σκορδαλιά με αμύγδαλα και καρύδια
Υλικά
• 5-6 σκελίδες σκόρδο
• 100 γρ. καρύδια και αμύγδαλα
• 1 μεγάλη φέτα μπαγιάτικο ψωμί
• ξίδι ή λεμόνι • λάδι
Εκτέλεση
Κοπανίζουμε καλά τις σκελίδες σκόρδου, προσθέτουμε τα αμύγδαλα και τα καρύδια (αφού πρώτα τα ξεφλουδίσουμε) και συνεχίζουμε να κοπανίζουμε καλά. Μουσκεύουμε τη φέτα του ψωμιού, τη στύβουμε και την προσθέτουμε στο μίγμα μας. Δουλεύουμε το μίγμα μέχρι να γίνει λείος πολτός και ρίχνουμε σταδιακά όσο λάδι σηκώσει και λίγο ξίδι ή λεμόνι.
ΝΤΙΝΑ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗ, Κεφαλλονιά
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!