Μακαρόνια με σάλτσα απο αγκινάρες
Υλικά
- 400 γραμμ. κοφτό μακαρονάκι
- 350 γραμμ. αποφλοιωμένα ντοματάκια,
- 50 γραμμ. τριμμένη παρμεζάνα
- 1 κρεμμύδι,
- 5 αγκινάρες
- 1 χούφτα μάίντανό
- 1 κουταλιά κάππαρη
- λάδι, πιπέρι, αλάτι
Εκτέλεση
Καθαρίζετε τις αγκινάρες, τις κόβετε λεπτές φέτες και τις τσιγαρίζετε σε λάδι μαζί με το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Προσθέτετε την κάππαρη και τις ντομάτες κομμένες κομματάκια, αλατοπιπερώνετε και στο τέλος, ρίχνετε το μαϊντανό ψιλοκομμένο. Βράζετε τα μακαρονάκια, τα στραγγίζετε και τα γαρνίρετε με τη σάλτσα και την παρμεζάνα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.