23 Νοεμβρίου, 2020

Ψευτό-κεφτέδες

 Ψευτό-κεφτέδες 


Υλικά 

  • 2 μεγάλ κρεμμύδια 
  • 1/2 κιλό ντομάτες ώριμες 
  • 1 κουταλάκι πιπέρι 
  • 1/2 κουταλάκι κανέλλα 
  • 1 κουταλάκι δυόσμος τριμμένος 
  • αλάτι 
  • αλεύρι όσο πάρει για να γίνει ένας χυλός κανονικός 
  • λάδι για τηγάνισμα 

Εκτόλεση

 Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, τις ντομάτες, βάζουμε το αλάτι, πιπέρι, τον δυόσμο, την κανέλλα, τα ζυμώνουμε όλα μαζί, για να μαραθούν λίγο, προσθέτουμε και το αλεύρι για να γίνει χυλός. Βάζουμε λάδι στο τηγάνι και όταν κάψει καλά παίρνουμε κουταλιές από τον χυλό και τις ρίχνουμε μέσα στο λάδι. 'Οταν ροδίσουν από την μια πλευρά οι κεφτέδες, τους γυρίζουμε από την άλλη. Τρώγονται ζεστοί. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Σέσκουλο εκτός από τις γαστρονομικές του αρετές διαθέτει και ορισμένες φαρμακευτικές ιδιότητες.

• Σέσκλο • λαχανίδα   Beta valgarίs Οικογένεια Χηνόποδιοειδών  Σέσκουλο  Ιστορία του φυτού  Το σέσκουλο, ενώ Θεωρείται πρωτίστως λαχανικό, έ...