Γευστικό κοτόπούλο με αμύγδαλα
Υλικά
- 2 κουτ. σούπας κορν φλάουρ,
- 1 φλιτζ. ζωμό κοτόπουλου
- 3 κουτ. σούπας καλαμποκέλαιο,
- 3/4 κιλού στήθος κοτόπουλου σε φιλετάκια,
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο,
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη,
- 1 φλιτζ. λάχανο μιιλοκομμένο,
- 1 φλιτζ. σέλινο χοντρό σε φέτες,
- 1/4 κιλού μανιτάρια σε φέτες
- 1/2 φλιτζ. αμύγδαλα ασπρισμένα και κομμένα στη μέση
Εκτέλεση
Σε μεγάλο τηγάνι βάζετε 2 κουτ. λάδι και σωτάρετε το κοτόπουλο για δυο λεπτά. Το βγάζετε, ρίχνετε το υπόλοιπο λάδι και τηγανίζετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το λάχανο και το σέλινο, ανακατεύοντας γρήγορα και συνεχώς. Τέλος, προσθέτετε τα μανιτάρια και τα αμύγδαλα να πάρουν μια βόλτα. (Θα χρειαστεί να τηγανίσετε σε δύο δόσεις). Ξαναβάζετε όλα τα υλικά στο τηγάνι και τα περιχύνετε με την εξής σάλτσα: Σε μικρό μπωλ ανακατεύετε το κορν φλάουρ, το ζωμό κοτόπουλου. Αφήνετε το φαγητό σε σιγανή φωτιά σκεπασμένο επί 10 λεπτά και σερβίρετε με ρύζι.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!