03 Δεκεμβρίου, 2020

Μοσχάρι κινέζικο με λαχανικά και καρύδια

 Μοσχάρι κινέζικο με λαχανικά και καρύδια 


Υλικά 

  • 200 γραμμάρια μοσχάρι 
  • 1 κουταλιά κορν φλαουρ 
  • 3 κουταλιές σόγια σος 
  • 2 φλυττάνια τωμός κρέατος τεστός 
  • 2 πιπεριές κομμένες σε τετραγωωάκια 
  • 1 καρότο κομμένο σε ροδέλες 
  • 1/2 φλυττάνι φουντίτσες μπρόκολο 
  • 1 κολοκύθι κομμένο σε μπαστουνάικια 
  • Άνηθος 
  • 5-6 καρύδια καβουρδισμένα 
  • 5-6 αμύγδαλα καβουρδισμένα 

Εκτέλεση

Κόβω το μοσχάρι σε λεπτά και μικρά κομματάκια. Το μαρινάρω Ι5 λεπτά στη σόγια σας με το κορν φλάουερ. Στα wok και σε δυνατή φωτιά, σωτάρω το μοσχάρι με τη σάλτσα του, μέχρι να ροδίσει. Προσθέτω το ζωμό κρέατος και βράζω μέχρι να μείνει ελάχιστος ζωμος Προσθέτω τα λαχανικά και τον άνηθο. Τα σωτάρω μέχρι να μαλακώσουν, αλλά να είναι τραγανά. Σερβίρω πασπαλίζοντας με καρύδια και αμύγδαλα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Σέσκουλο εκτός από τις γαστρονομικές του αρετές διαθέτει και ορισμένες φαρμακευτικές ιδιότητες.

• Σέσκλο • λαχανίδα   Beta valgarίs Οικογένεια Χηνόποδιοειδών  Σέσκουλο  Ιστορία του φυτού  Το σέσκουλο, ενώ Θεωρείται πρωτίστως λαχανικό, έ...