Μοσχάρι κινέζικο με λαχανικά και καρύδια
Υλικά
- 200 γραμμάρια μοσχάρι
- 1 κουταλιά κορν φλαουρ
- 3 κουταλιές σόγια σος
- 2 φλυττάνια τωμός κρέατος τεστός
- 2 πιπεριές κομμένες σε τετραγωωάκια
- 1 καρότο κομμένο σε ροδέλες
- 1/2 φλυττάνι φουντίτσες μπρόκολο
- 1 κολοκύθι κομμένο σε μπαστουνάικια
- Άνηθος
- 5-6 καρύδια καβουρδισμένα
- 5-6 αμύγδαλα καβουρδισμένα
Εκτέλεση
Κόβω το μοσχάρι σε λεπτά και μικρά κομματάκια. Το μαρινάρω Ι5 λεπτά στη σόγια σας με το κορν φλάουερ. Στα wok και σε δυνατή φωτιά, σωτάρω το μοσχάρι με τη σάλτσα του, μέχρι να ροδίσει. Προσθέτω το ζωμό κρέατος και βράζω μέχρι να μείνει ελάχιστος ζωμος Προσθέτω τα λαχανικά και τον άνηθο. Τα σωτάρω μέχρι να μαλακώσουν, αλλά να είναι τραγανά. Σερβίρω πασπαλίζοντας με καρύδια και αμύγδαλα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Κάντε εγγραφή και αφήστε μας το σχόλιο σας!!!